Over ons

Bekijk ons assortiment
Over ons

In maart 2006 besloten Frank en Jolanta om te starten met Versteeg auto-onderdelen. Na 20 jaar ervaring met auto-onderdelen werden op 1 mei 2006 de deuren geopend. Nu is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming waar 10 mensen werken.

A-merken

In ons assortiment zijn de meeste OE of A merken vertegenwoordigt, die wij uiteraard scherp geprijsd in de markt zetten. Dit kan doordat wij diverse merken zelf importeren.

Verder hebben wij een aantal zeer goede huismerken die worden verkocht onder de SRL line (Selected Replacement Line) die we zelf importeren en waar de kwaliteit gewaarborgd wordt.

De SRL line bestaat uit een compleet gamma uitlaten (2 jaar garantie), schokbrekers, spiraalveren, koppelingen, homokineten, interieurfilter(carbon) gloeilampen, wielophanging, radiateuren en nog vele andere producten. Uiteraard wordt er dagelijks onderzocht of de SRL line merken voldoen aan de hoge kwaliteit die wij er aan stellen en wordt er tevens dagelijks gezocht naar nieuwe lijnen met een toegevoegde waarde.

Ook hebben wij een lijn met gereedschap van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze LASSA Banden bijvoorbeeld worden geproduceerd door Bridgestone en hebben dezelfde kwaliteit.

Ook wij kijken naar de toekomst en dit doen we graag samen met u! Denk hierbij aan nieuwe technieken in hybride, elektrisch rijden en het steeds slimmer worden van auto’s.

Op alle fronten actief

U ziet het, u kunt bij ons terecht voor al uw onderdelen of het nu A-merk betreft of een niet origineel onderdeel moet zijn. Daarnaast bent u onder andere ook voor spuitbussen, tapes en additieven bij ons aan het juiste adres.

Bezorgen

Wij bezorgen in de regio met een omtrek van veertig kilometer dankzij vier eigen bezorgdiensten. Om het uur worden bestellingen bezorgd. Indien uw locatie buiten de regio is versturen wij deze via een koeriersdienst, zodat u de volgende dag uw bestelling in huis heeft.

Team

Ons uiterst deskundig verkoopteam staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Schroom niet om te bellen indien u vragen heeft, op zoek bent naar technische ondersteuning, of als u er niet uitkomt in onze webwinkel. Wij staan u graag te woord.

Versteeg auto-onderdelen, een betrouwbare partner waar kwaliteit en prijsverhouding hoog in het vaandel staan. Versteeg auto-onderdelen als het goed moet zijn!